ΠΡΟΦΙΛ

Η multiaction είναι ελληνική εταιρεία εκμετάλλευσης και διαχείρισης ακινήτων και τουριστικών καταλυμάτων, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως σε περιοχές της Αττικής και της Σκοπέλου. Διαθέτει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων για βραχυχρόνια μίσθωση.

Συλλέγουμε όλα τα δεδομένα και στοιχεία του ακινήτου σας. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, το ύφος, στοιχεία, εξοπλισμό που διαθέτει. Ερευνούμε την περιοχή που βρίσκεται τόσο όσον αφορά το επίπεδο τουριστικού ενδιαφέροντος, την ιστορική αξία αν υπάρχει, το είδος τουρισμού που συγκεντρώνει και καθορίζουμε (πάντα σε συνεννόηση και με εσάς) την τιμολογιακή πολιτική. Οι τιμές διαμορφώνονται κατόπιν εξέτασης των εξής παραγόντων:

1) είδος ακινήτου

2) ποιότητα κατασκευής

3) παρεχόμενος εξοπλισμός, παροχές και ανέσεις

4) προηγούμενη παρουσία και τυχόν υπάρχουσες κριτικές σε online κανάλια

5) αξία περιοχής

6) ζήτηση στην περιοχή

7) ανταγωνισμός περιοχής.

Μας δίνετε την έγκριση για να αναλάβουμε:

1)την διαχείρισή του ακινήτου σας μέσω δημιουργίας καταχώρησης και εμείς συλλέγουμε δεδομένα, αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση ακινήτου και την σύνταξη κειμένων.

2) την διαχείριση καταχώρησης μέσω του ελέγχου των αιτημάτων ενδιαφέροντος κρατήσεων

3) την διαχείριση κράτησης, δηλαδή την προσωπική υποδοχή νέων πελατών, την ικανοποίηση των επιθυμιών των πελατών, την προετοιμασία ακινήτου για τους επόμενους πελάτες και την πλήρη συντήρηση ακινήτου (εφόσον μας το αναθέσετε)

4) την επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη, την ενημέρωση του ιδιοκτήτη, την πληρωμή του καθώς επίσης και συνεχής αξιολόγηση

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να μας απευθύνετε το αίτημά σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.